Restaurant manager

Công ty TNHH Thương Mại Dịch Vụ Và Đầu Tư Nhuận Tín
  • Địa điểm
    Miền Bắc - HCMC
  • Kinh nghiệm
  • Ngày cập nhật
    22-11-2023
  • Hình thức
  • Hết hạn nộp
    28/11/2022
  • Ngành nghề
  • Lương
  • Cấp bậc
Mô tả công việc

Assist the person in charge of the restaurant to complete the daily operation of the restaurant, prepare employee attendance sheets, and check employees' attendance status, appearance and personal hygiene.

Responsible for formulating restaurant service specifications, procedures and sales strategies and organizing and implementing them, striving for perfection, and continuously improving management level.

Strengthen on-site management, insist on the front-line during business hours, and timely discover and solve problems in service.

Actively communicate with guests, take correct measures to handle customer complaints, and report to the person in charge of the restaurant if necessary.

Strengthen the management of restaurant property, master and control the use of items, and reduce expenses and item loss.

Be responsible for the restaurant beautification and the cleaning and sanitation of the restaurant and do a good job of cleaning and disinfection of tableware and utensils.

Check the situation of the restaurant equipment in time, establish a material management system, and do a good job in maintenance, and do a good job in restaurant safety and fire prevention.

Discuss with the chef and formulate special menus according to seasonal differences and customer conditions.

Regularly hold restaurant staff meetings to review the recent service situation; attach importance to staff training, regularly organize staff to learn service skills and skills, regularly check and make training records, and evaluate staff.

Participate in various meetings held by the company and complete other tasks assigned by leaders.


Yêu cầu công việc

Fluent in Chinese, more than 3 years of management experience in the catering industry;

Entrepreneurial spirit, capable of restaurant management, able to prepare budgets and plan operation plans;

Have the ability to manage, guide and motivate subordinate employees and evaluate the performance of employees, as well as the ability to supervise and carry out employee training;

Have good communication skills, coordinate the efficient work within the restaurant;

Dedicated, hard-working, with good professional ethics, and love to serve the catering industry.


Quyền lợi

13th Salary, bonus

Social insurance following labor laws

Premium insurance

Others


Công việc mới nhất
PGĐ KINH DOANH QUỐC TẾ
TỔNG CÔNG TY BƯU ĐIỆN VIỆT NAM
Công nhân sản xuất (Nhuộm)
CÔNG TY TNHH CRYSTAL ELEGANCE TEXTILES VIỆT NAM
Nhân Viên QA Hồ Sơ
15 đến 20 triệu
Công ty TNHH Công nghiệp INTCO Việt Nam
Chuyên Viên Môi Trường HSE
15 đến 20 triệu
Công ty TNHH Công nghiệp INTCO Việt Nam
NỘP HỒ SƠ ỨNG TUYỂN
Bạn đang ứng tuyển vào vị trí: Restaurant manager - Đặt lịch hẹn của Công ty TNHH Thương Mại Dịch Vụ Và Đầu Tư Nhuận Tín
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Marketing Intern.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Nhân viên tuyển dụng .
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: ctv.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Cộng tác viên tuyển dụng.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Cộng tác .
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: CTV.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: CTV Tuyển dụng.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Hành chính nhân sự .
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: Cộng tác viên.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: CTV.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: HR freelance.
Ứng tuyển bằng hồ sơ online: CTV Tuyển dụng.